Görkori oktatás

Görkori oktatás kezdőknek

Görkorcsolyás foglalkozásainkra 4-14 éves korig várjuk az érdeklődőket. Igény szerint vállalunk egyéni, valamint csoportos oktatást is. Csoportos foglalkozásainkat csoportbontásban bonyolítjuk le a résztvevők életkori sajátosságainak és tudásszintjének figyelembevételével. Oktatásaink fontos részét képezik a korcsolyával történő játékok, melyek számos kedvező élettani hatás mellett segítik a gyermekek pozitív személyiségjegyeinek kialakulását. Az imént említetteken kívül a gyakorlás hatására - többek között - kiválóan fejlődik a koncentráció, a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, a térérzékelés és a térbeli tájékozódás is.

Edzésidőpontok:
Kedd: 17:30 - 18.30 az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola udvarán (Szeged, Boldogasszony sgt. 8.)
Szombat: 10:00 - 11:00 a Szatymazi utcai görkorcsolya pályán (az OBI áruház mellett)

Görkori oktatás haladóknak

Várjuk azon gyerekek jelentkezését, akik már korcsolyázó tudással rendelkeznek, és tovább szeretnék fejleszteni technikájukat, újabb trükkök, technikai elemek elsajátítását tűzték ki célul maguk elé. Ebben a csoportban már megjelennek a gyorsasági görkorcsolyázás rávezető gyakorlatai. Az edzések alapvetően az általános kondicionális és a koordinációs alapok megszilárdítást célozzák meg. A technikai elemek elsajátításának monotonitását megelőzendő, edzéseink második felében játékos feladatokkal, játékokkal igyekszünk tanítványainkkal megszerettetni a görkorcsolyázást. Ez a csoport tekinthető egyesületünk gyorskorcsolya szakosztályának belépő csoportjaként is.

Edzésidőpontok:
Kedd: 17:30 - 18.30 az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola udvarán (Szeged, Boldogasszony sgt. 8.)
Szombat: 10:00 - 11:00 a Szatymazi utcai görkorcsolya pályán (az OBI áruház mellett)

Görkori oktatás iskolák, óvodák részére

Vállaljuk iskolás, óvodás csoportok teljes körű görkorcsolya oktatását helyben, korcsolya bérlési lehetőséggel, egészen az alapoktól haladó szintig. Oktatásainkat már 4 éves kortól szervezzük a gyermekek fejlettségének függvényében. Csoportos oktatásaink szerves részét képezik a játékos gyakorlatok, melyek segítségével a gyermekek számára észrevétlen módon épülnek be a sportág alapvető technikai elemei. Technikai elemekkel tarkított játékainkkal sokszínűen és változatosan teremtjük meg a korcsolyázás feltételrendszerének kialakulását. Oktatásainkat szükség szerint csoportbontásban végezzük szakképzett oktatóink közreműködésével.

További információ: Tutrai Tamás edző
Mobil: +36-20-543-8536