Gyorskori

Rövidpályás gyorskorcsolya

Miről szól ez a sportág?

Röviden összefoglalva a sebesség, a technika, a gyorsaság, az erő és az állóképesség összekovácsolása egy olyan sportágban, ahol 50 km/h–s sebesség mellett az adott sportoló egy vékony fémlapon egyensúlyozik bokacipőben, miközben küzd a pozíciókért, folyamatosan a taktikán és az előzéseken töri a fejét.

Kinek ajánljuk?

Ha szereted a száguldást, erősödni, ügyesedni szeretnél, akkor nálunk a helyed! Itt egy jó közösségben, kiváló hangulatban töltheted szabadidőd!

Gyorsasági görkorcsolya

Mi is az a gyorsasági görkori?

A jégkorcsolyázás nyári alternatívájaként jött létre, mára önálló sportággá fejlődött.
Kisgyermekkorban, valamint kezdő szinten nagyon hasonlít a jeges testvérére, viszont profi szinten már komoly technikai különbségek fedezhetők fel. A nyár, a jó idő és a tömegrajtos versenyek hangulata szintén hatalmas élményt nyújt. A sebesség itt is a középpontban áll, elmondhatatlan érzés a talpunkon érezni az aszfalt apró részecskéit és a korcsolyánk apró rezdüléseit. Egy igazi adrenalin-bomba!

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretné formába hozni magát, szereti a test-test elleni küzdelmet és a kemény csatákat! Ez a modern gladiátorok sportja! Gyere és próbáld ki magad te is!