Jégkori oktatás

Jégkori oktatás kezdőknek

Jégkorcsolyás foglalkozásainkra 4-14 éves korig várjuk az érdeklődőket. Igény szerint vállalunk egyéni, valamint csoportos oktatást is.
Csoportos foglalkozásainkat csoportbontásban bonyolítjuk le a résztvevők életkori sajátosságainak és tudásszintjének figyelembevételével. Oktatásaink fontos részét képezik a korcsolyával történő játékok, melyek számos kedvező élettani hatás mellett segítik a gyermekek pozitív személyiségjegyeinek kialakulását. Az imént említetteken kívül a gyakorlás hatására, többek között, kiválóan fejlődik a koncentráció, a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, a térérzékelés és a térbeli tájékozódás is.

Edzésidőpontok:
Kedd: 15:10 - 16:10
Csütörtök: 14:00 - 15:00

Helyszín:
Városi Műjégpálya (Szeged, Szabadkai út 20.)

Egyéni oktatásaink lebonyolítását a közönség nyitva tartása alatt is vállaljuk!

Jégkori oktatás haladóknak

Várjuk azon gyerekek jelentkezését, akik már korcsolyázó tudással rendelkeznek, és tovább szeretnék fejleszteni technikájukat, újabb trükkök, technikai elemek elsajátítását tűzték ki célul maguk elé.
Ebben a csoportban már megjelennek a gyorskorcsolyázás rávezető gyakorlatai. Az edzések alapvetően az általános koordinációs alapok megszilárdítását célozzák. A technikai elemek elsajátításának monotonitását megelőzendő, edzéseink második felében játékos feladatokkal, játékokkal igyekszünk tanítványainkkal megszerettetni a korcsolyasportot.
Ez a csoport tekinthető egyesületünk rövidpályás gyorskorcsolya szakosztályának belépő csoportjának is.

Edzésidőpontok:
Kedd: 15:10 - 16:10
Csütörtök: 14:00 - 15:00

Helyszín:
Városi Műjégpálya (Szeged, Szabadkai út 20.)

Jégkori oktatás iskolák, óvodák részére

Vállaljuk iskolás, óvodás csoportok teljes körű korcsolya oktatását, szállítással, korcsolya bérlési lehetőséggel, az alapoktól egészen haladó szintig. Oktatásainkat már 4 éves kortól szervezzük a gyermekek fejlettségének függvényében.
Csoportos oktatásaink szerves részét képezik a játékos gyakorlatok, melyek segítségével a gyermekek számára észrevétlen módon épülnek be a sportág alapvető technikai elemei.
Technikai elemekkel tarkított játékainkkal sokszínűen és változatosan teremtjük meg a korcsolyázás feltételrendszerének kialakulását.
Oktatásainkat szükség szerint csoportbontásban végezzük szakképzett oktatóink közreműködésével.