verseny

Zagreb Open 2016

Csapatunk 12 versenyzővel vett részt az Alpok-Adria Kupa horvátországi fordulóján, ahonnan 4 éremmel gazdagabban érkeztünk haza.

Érmeseink

Jancsó Zalán (1. hely - Junior F)
Jancsó Zoé (3. hely - Junior E)
Szilágyi Ábel (2. hely - Junior D)
Gera Márton (3. hely - Junior C)

További helyezések

Cimkék: 

21. Alta Valtellina Trophy, Bormio

November elején klubunk legidősebb versenyzője, Dávid Olaszországba utazott egy 1 hetes, magaslati edzőtáborra. A kemény edzések után a tábort lezáró versenyen is szerepelt.
Saját elmondása szerint akkorra már nagyon fáradtan mozgott, ezért nem is ért el különösebben jó eredményt. Felkészülésnek viszont biztosan hasznos volt ez a hét is!

Austrian Open 2012, Bécs

Október elején Ausztriába utazott a klub két versenyzője, Cakó Dávid és Kmetykó Péter. Dávid már idei második Danubia-kupa versenyén vett részt, míg Peti most mutatkozott be a Novice A korcsoportban.

Cakó Dávid (Junior B kcs.) 1500 m-en 3., 500m-en egy esést követően 8., míg 1000m-en 5. helyen végzett, így az összetett versenyben 4. lett a felnőtt és A korcsoportos ellenfelek között.

Jó eredmény Csíkszeredáról

A magyar válogatott tagjaként Cakó Dávid a 8. helyen zárta a 2012-13. évi Danubia Kupa első versenyét Csíkszeredán.
Legidősebb versenyzőnk a Junior B korcsoportban egyik távján új egyéni csúcsot futott. A 24 fős mezőny első részében végezve Dávid bíztató formát mutatott a hamarosan teljes gőzzel beinduló versenyszezon elején.

Oldalak

Feliratkozás RSS - verseny csatornájára