edzőtábor

21. Alta Valtellina Trophy, Bormio

November elején klubunk legidősebb versenyzője, Dávid Olaszországba utazott egy 1 hetes, magaslati edzőtáborra. A kemény edzések után a tábort lezáró versenyen is szerepelt.
Saját elmondása szerint akkorra már nagyon fáradtan mozgott, ezért nem is ért el különösebben jó eredményt. Felkészülésnek viszont biztosan hasznos volt ez a hét is!

Jeges edzőtábor, Budapest

Augusztus elején a Jászberény és a Pécs csapatával közösen vehettünk részt egy 4 napos, jeges edzőtáboron. Naponta 2 edzés (száraz+jég) volt az adag, kicsit megerőltető időpontokban. Takács Réka, Cakó Dávid, Kmetykó Péter és Nógrádi Bence hősiesen tűrték a hajnali ébresztőt (5:00), pirkadatkori szárazedzést (5:20), jeget (6:00) és a gondolatot, hogy délután újra vár rájuk valami hasonló.

Száraz edzőtábor a Normafán

Július 12-18. között Budapesten, a Sportország SC "vendégeként" versenyzőink részt vettek egy egyhetes, "száraz" alapozó-technikai edzőtáboron. Napi 2 edzés, sok emelkedő és futás, kötelezés, imitáció, sok tanulás várt a lányokra-fiúkra, akik a kánikulában is remekül bírták a nem mindennapi megterhelést. A szakmai irányítás Bánhidi Ákos, Tarcali Attila és Tutrai Tamás közös munkájaként valósult meg.

Feliratkozás RSS - edzőtábor csatornájára