Miskolci téli edzőtábor a DVTK-val közösen

Közös edzőtábor a DVTK-val Miskolcon

A 2022/2023-as szezonban sajnos nagyon nehéz körülmények között készültünk a versenyekre, hiszen a szegedi Műjégpálya a magas rezsiárak miatt egész szezonban zárva tartott, az alternatívaként használt algyői jégpálya pedig kisebb is volt a szabványméretnél, védőszivacs sem volt, valamint a jégminőség is sok kívánnivalót hagyott maga után.

Így örömmel fogadtuk el a DVTK short-trackeseinek a vezetőedzőjének, Sajó Marcinak a meghívását Miskolcra, egy közös edzőtáborozásra. Ezen a felkészülésen a DVTK és a Tuti Kori ifjú versenyzői vettek részt 2023 első napjaiban. A 3 napos edzőtábor során nagyon jó körülmények között edzhettünk napi 2 alkalommal jégen a félig nyitott edzőpályán Miskolcon. DVTK-s koris barátaink is ízelítőt kaphattak a Tutrai Tamás féle edzésekből, amelyek napi 2 alkalommal száraz bemelegítésből, jeges edzésből, száraz edzésből, száraz levezetésből álltak.

Az egyik nap az edzések mellett még egy kis csapatépítésre is sor került, egy kis túrázással egybekötött cseppkőbarlang látogatás keretében, amelyet mindenki nagyon élvezett.

Utolsó napi edzésünket pedig a hokisok szentélyében, a Nagycsarnokban végezhettük el, amely igazán monumentális látványt nyújt a hatalmas nézőterével.

Összességében bízhatunk abban, hogy ez az edzőtábor egy komoly lökést tud adni a gyorskorisainknak ahhoz, hogy a szezonban még előttünk álló fontos versenyekre való felkészülést elvégezzék és minél eredményesebben szerepelhessenek.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *