Megérkezett a Tuti Kori Mikulása és új futóruhákat hozott ajándékba

Új futóruhát hozott az egyesület Mikulása

A december 5-i Topolya edző termi száraz edzésünk előtt egy óriási, nehéz piros puttonyt cipelő Mikulásra lettünk figyelmesek, aki egyenesen a Tuti Koris gyerekekhez érkezett. Elől a kisebb gyerekek, hátrébb a nagyobbak sorakoztak fel, a kisérő szülők pedig az emeleti folyosóról követték az eseményeket.

A Mikulás először méltatta a sok ügyes gyermek szorgalmát, kitartását, fáradságot nem tűrő edzését, a versenyeken elért eredményeit. Szerencse, hogy van pár ének-zene tagozatos versenyző is a csapatban, mert aztán a vicces Mikulás ragaszkodott ahhoz, hogy szebbnél szebb énekeket adjanak elő neki, mielőtt megszemlélhetik a zsák tartalmát.

Mindenki húzhatott egy Mikulás zacskót a puttonyból, ami tele volt tömve gyorskoris ajándékokkal, számolatlanul édességekkel, amiket természetesen azonnal meg is kellett kóstolni.

A meglepetésnek ekkor azonban még nem volt vége, hiszen a Mikulás puttonyából előkerült még valami: egy doboznyi vadonatúj zöld-fekete Tuti Koris futóruha, amiket egyesével osztott ki a jelen lévő tagoknak. Nagy volt az öröm, mindenki azonnal fel szerette volna próbálni, de megbeszéltük, hogy majd otthon is jó lesz.

A jövő hétvégi budapesti 30. Mikulás Kupán majd fel lehet avatni az új futóruhákat és végre mindenkinek, a sok kicsi G, F gyereknek is az új típusú, egységes meze lesz, mint a nagyobbaknak. Gyorsan készítettünk a csoportképet is a Mikulással és elengedtük, hogy megérkezhessen az edzőnk, aki levezényelte az aznapra kitűzött gyakorlatokat.

.

A szülők közben az emeleten titokban megterítettek és finomabbnál finomabb sütikkel, rágcsálni valókkal és üdítőkkel várták a fáradt gyerekhadat.

A gyerekekben azért felmerült, hogy a Mikulásálarc mögött az edzőjük bújhatott el, mert a hangja elárulta…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *