A szegedi jégpalya az egész szezonban ZÁRVA

Szegeden nem nyit ki a jégpálya a teljes 2022/23-as szezonban

Amikor 2022 áprilisának végén véget ért a jeges szezonunk és leolvadt a jég a szegedi Műjégpáláyról, akkor még nem gondoltuk, hogy hosszabb időre nélkülöznünk kell szeretett jégpályánkat.

A nyár folyamán folytatódott a már korábban megkezdett fejújítási és karbantartási munka a pályán és a szeptemberhez közeledve vártuk az ilyenkor szokásos híreket, hogy mikor nyit ki a pálya, hogyan tervezzük a jeges edzéseinket.

Szeptemberben már az volt a mondás, hogy majd október elején, ezért hétvégente Jászberénybe és Budapestre a Gyakorló csarnokba mentünk a gyerekekkel, hogy egy kicsit jégen lehessenek.

Október eljén október végére módosult a nyitás dátuma, ezért ekkor már megragadtuk az algyői jégpálya által jött lehetőséget, hogy ott elkezdjük a szezonbeli jeges edzéeinket.

Aztán sajnos érkezett a hír október végén a szegedi Önkormányzat közgyűléséről, ahol bejelentették, hogy a jégcsarnok műszaki állapota miatti átadás csúszása és a rezsiárak elszállása miatt a teljes szezonban zárva fog tartani a szegedi Műjégpálya…

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *